Stabiliseren

Freesmij is gespecialiseerd in het stabiliseren van funderingen van wegen en terreinen. We maken verschillende stabilisaties: cementgebonden, schuimbitumen, grondverbetering.

Deze drie soorten stabilisatie hebben elk een eigen methode van werken. Ook de toepassingen zijn verschillend. Door goed advies kunnen wij u de juiste oplossing bieden voor uw probleem. Het spreekt natuurlijk voor zich dat al deze werkwijzen vallen of staan bij een gedegen verkennend onderzoek. Immers: ‘meten is weten’. Freesmij biedt de mogelijkheid om dit compleet of in delen voor u uit te voeren.

Van verkennend onderzoek tot de controle bij oplevering en alle tussenliggende werkzaamheden die nodig zijn om een goede fundering te realiseren. Voor meer informatie over stabiliseren kunt u contact opnemen met uw regioleider binnen Freesmij of met Henk Snoeijink. Graag helpen wij u met onze kennis en ervaring op het gebied van stabiliseren.

Een referentielijst van gerealiseerde stabilisatieprojecten vindt u terug onder Downloads.

Neem contact op

Duurzaam stabiliseren

We werken actief aan innovaties waarmee onze mensen veiliger en schoner de weg op kunnen.

Lees meer

Toepassingen

  • Vorige
  • Volgende

Aan het woord

Het liefst wil Freesmij de klant ‘ontzorgen’: van vooronderzoek tot eindcontrole en alles wat daar aan werkzaamheden tussen zit

Uitgelicht Project

Projecten

Uitgelicht project: Reconstructie N317 Dinxperlo met schuimbitumen

Locatie - N317 Dinxperlo Freestechniek - System.String[]