Werken bij

Freesmij is dé markleider in Nederland. Dat danken we aan ons vakmanschap, een stipte uitvoering en een perfecte service. Onze organisatie wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen. Medewerkers hebben veel vrijheid én verantwoordelijkheid.

Hou je van zelfstandigheid en kun je goed met klanten omgaan? Pas je in een team van echte aanpakkers? Dan vind je bij Freesmij uitdagend en afwisselend werk, een goede opleiding en een prettig werkklimaat. Vakmanschap, teamgeest en inzet worden uitstekend beloond.

Dit klinkt misschien weinig bijzonder, maar we weten uit ervaring dat het in de wegenbouw onderscheidend is. Direct solliciteren kan via het sollicitatieformulier dat je vindt bij de vermelde vacatures op deze website. Stuur dan ook je CV even mee. Meer informatie over werken bij Freesmij vind je onder ‘Opleidingen’ en ‘Vacatures’.

Freesmij is een Erkend Leerbedrijf en heeft altijd ruimte voor stagiairs. Heb je interesse in een stageplek? Neem dan contact op met Jacqueline Westerik, personeelsfunctionaris, via 0297 - 28 26 22.

Aan het woord

Wat ik leuk vind aan het werk is dat je min of meer eigen baas bent en alles zelf kunt regelen. Dat betekent dat je verantwoordelijkheid moet nemen om de klus te klaren. Je hebt veel contacten met verschillende mensen en je bent bijna iedere dag op een andere plek in Nederland.

Vacatures

  • Vorige
  • Volgende

Quote

Bij Freesmij zijn we continu bezig met innovatie. Dit komt onze kwaliteit en daarmee ook onze klanten ten goede.

Michel Logemann

Regioleider West

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.