Jan van Haaster

Bedrijfsleider

+31 (0)6 53 39 28 14 - jvanhaaster@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Na de HAVO ging ik aan de MTS Weg- en Waterbouw studeren. Door mijn stage belandde ik bij Dura Vermeer als laborant en vervolgens als asfaltuitvoerder. Sinds 1996 werk ik bij Freesmij. Als uitvoerder heb ik me de fijne kneepjes van het freesvak eigen gemaakt. Sinds 2008 ben ik actief als bedrijfsleider.

Thuis komen

Ik ben geboren (1963) en getogen in Vogelenzang, gemeente Bloemendaal. Mijn vader was bollenkweker. Vandaag de dag woon ik in Hillegom met mijn echtgenote. Mijn kinderen inclusief aanhang wonen lekker in de buurt en inmiddels ben ik ook de trotse opa van een kleinzoon. In de Bollenstreek heb ik heerlijk alles bij de hand: de rust van strand en zee, en de hectiek van de randstad. Zaterdagmiddag staat in het teken van voetbal. Puur voor de lol en het gras is een welkome afwisseling voor al dat asfalt.

Freesmij

Meedenken met de klant en samen de beste oplossing zoeken. Dat is wat ik graag doe, om er vervolgens ook voor te zorgen dat de uitvoering perfect verloopt. Hierin staat de mens centraal: alleen zij kunnen daar zorg voor dragen met hun vakkennis. Daarom investeren we bij Freesmij in de opleidingen voor onze mensen.

Specialisme

Frezen in combinatie met asfalteren en andersom. Het één kan niet zonder het ander.

Project dat me is bijgebleven

Eigenlijk zijn dat heel veel projecten, of het nu een mega grote klus is, of een kleine klus, het gaat er om of je samen met de klant een goed resultaat hebt weten te bereiken. Alleen door een goede samenwerking met alle partners op een project kunnen we de klus klaren, hoe groot of klein deze ook is.