Stabiliseren

Freesmij is gespecialiseerd in het stabiliseren van funderingen van wegen en terreinen. We maken verschillende stabilisaties: cementgebonden, schuimbitumen, grondverbetering.

Deze drie soorten stabilisatie hebben elk een eigen methode van werken. Ook de toepassingen zijn verschillend. Door goed advies kunnen wij u de juiste oplossing bieden voor uw probleem. Het spreekt natuurlijk voor zich dat al deze werkwijzen vallen of staan bij een gedegen verkennend onderzoek. Immers: ‘meten is weten’. Freesmij biedt de mogelijkheid om dit compleet of in delen voor u uit te voeren.

Van verkennend onderzoek tot de controle bij oplevering en alle tussenliggende werkzaamheden die nodig zijn om een goede fundering te realiseren. Voor meer informatie over stabiliseren kunt u contact opnemen met uw regioleider binnen Freesmij of met Henk Snoeijink. Graag helpen wij u met onze kennis en ervaring op het gebied van stabiliseren.

Neem contact op

Duurzaam stabiliseren

We werken actief aan innovaties waarmee onze mensen veiliger en schoner de weg op kunnen.

Lees meer

Toepassingen

  • Vorige
  • Volgende

Aan het woord

Het liefst wil Freesmij de klant ‘ontzorgen’: van vooronderzoek tot eindcontrole en alles wat daar aan werkzaamheden tussen zit

Uitgelicht Project

Projecten

Uitgelicht project: Reconstructie N317 Dinxperlo met schuimbitumen

Locatie - N317 DinxperloFreestechniek - Stabiliseren