Vacature Freesmachinist

Eigenlijk kun je alleen maar ervaren hoe geweldig het is om freesmachinist te zijn. De immense kracht van de indrukwekkende machine. Door jou gestuurd, tot op de millimeter nauwkeurig. Na een stevige opleiding werk je zelfstandig en met veel vrijheid aan de weg. Onregelmatige werktijden zijn heel gewoon.

En iedere dag ligt er weer een concrete uitdaging voor je: vierkante meters asfalt binnen een strakke tijdslimiet. Jij bent verantwoordelijk. Daarvoor heb je contact met de klant en zorg je dat ‘jouw’ machine en vrachtwagen in orde zijn.

Hou je van zelfstandigheid en kun je goed met klanten omgaan? Pas je in een team van echte aanpakkers? Heb je technisch inzicht en minimaal rijbewijs B en C (en Code 95)? Dan vind je bij Freesmij een fantastische baan, een goede opleiding en een prima beloning.

Meer informatie over deze functie? Neem dan via het algemene nummer contact op met Jacqueline Westerik, personeelsfunctionaris. Je kunt ook het sollicitatieformulier op deze site invullen. Voor ons is het gemakkelijk als je dan direct je CV meestuurt.

April 2024: We zijn weer op zoek naar enkele enthousiaste nieuwe collega's!!

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.