Vacature Leerling machinist

Freesmij is dé onderaannemer in de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in het frezen en stabiliseren van wegen. Met zo'n 90 vakkundige medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we dagelijks aan de weg. Door kwaliteit, een stipte uitvoering en perfecte service zijn we marktleider geworden. Daar doen we iedere dag weer ons best voor.

De uitdaging

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Juist daarom zijn wij op zoek naar jonge mensen die het een uitdaging vinden het vak freesmachinist volledig onder de knie te krijgen. Na een stevige opleidingsperiode, ga je of alleen (of samen met een collega) met vrachtwagen en freesmachine door het land om elke klus voor onze klanten te klaren. Je werkt hierbij zelfstandig en met veel vrijheid. Je deinst niet terug voor onregelmatige werktijden en bent ook bereid in het weekend te werken.

Jouw profiel

Je weet wat je wilt, staat stevig in je schoenen, bent enthousiast en leergierig. Je bent geïnteresseerd in techniek (of hebt hierin al een basisopleiding gevolgd) en kickt op machines en vrachtwagens. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent al in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs C is een pré!). 

Ons aanbod

Een fulltime en afwisselende baan waarbij je wordt opgeleid tot freesmachinist. Een prettige werksfeer in een informele, dynamische onderneming.

Sollicitatieprocedure

Durf jij de uitdaging aan en herken je jezelf in het profiel, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je CV met motivatie per email naar jwesterik@freesmij.nl.Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon (0297) 28 26 22.

 

 

 

 

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.