Vacature Monteur m/v

De uitdaging:

Techniek is je passie en je houdt van sleutelen aan machines. Daar hebben wij er ruim 60 van, freesmachines wel te verstaan! Niet dat je deze allemaal voor je kiezen krijgt: je werkt samen met een collega monteur, Regiomanagers Technische Dienst en onze machinisten aan een top conditie van ons materieel. Je standplaats wordt Mijdrecht, maar werk kan ook op locatie plaatsvinden. Een technische storing aan een machine moet immers snel worden verholpen. Je assisteert je eigen Regiomanager Technische Dienst maar ook de twee andere RTD-ers in het land.

Naast reparaties en onderhoud aan onze machines, zorg je er samen met je collega's voor dat onze werf er spik en span uitziet. Dat er veilig kan worden gewerkt. Je begeleidt en adviseert onze machinisten als zij in de werf aan hun eigen machines werken. Je beheert het magazijn, de voorraad en de gereedschappen. Daarnaast vind je het een uitdaging om mee te denken aan verbeteringen aan onze machines.

Jouw profiel:

Je hebt een technische opleiding gevolgd op MBO-niveau (of vergelijkbaar) bij voorkeur elektrotechniek. Kennis van werktuigbouwkunde, hydrauliek, dieselmotoren en besturingstechniek is een pré. Je werkt graag zelfstandig, hebt een goed analytisch denkvermogen en bent communicatief vaardig. Je hebt affiniteit met computers en bent in het bezit van rijbewijs B/BE.

Ons aanbod

Een fulltime baan, die prima wordt beloond. Je gaat vallen onder de Bouw CAO waar pensioen en andere arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. We bieden je een prettige werksfeer in een informele, dynamische onderneming. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt en de nodige cursussen en opleidingen krijgt om je technische kennis te verbreden en up-to-date te houden. 

Sollicitatieprocedure

Durf jij de uitdaging aan en herken je jezelf in het profiel, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je CV met motivatie per email naar jwesterik@freesmij.nl.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon (0297) 28 26 22

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.