Rijkswegen Provincie Zuid-Holland

BAM Wegen West voert in opdracht van Rijkswaterstaat het variabel onderhoud uit op perceel 2. Dit onderhoudscontract maakt onderdeel uit van het IVOD programma (Integraal Variabel Onderhoud Droog) en heeft een looptijd van 1,5 jaar.

Het werk is omvat het onderhoud aan de rijkswegen A20, A16, A13, A12 alsmede een aantal van de daar aanwezige kunstwerken zowel boven als onderliggend zoals bijvoorbeeld de Drechttunnel, Beneluxtunnel, Brienenoordbrug maar ook een aantal kleine kunstwerken.

De werkzaamheden omvatten het vervangen van de asfalt deklaag en eventuele onderlagen maar ook de eventuele voegen of betonbeschadigingen.

Het werk heeft een vast deel waarvan de m2 vooraf zijn vast gesteld, en een variabel gedeelte waarvan de m2 in het werk worden bepaald. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden vindt voornamelijk plaats in het weekend of in de nacht.

Voor dit werk is BAM Wegen West met een aantal vaste partners in zee gegaan. Dit zijn Millenaar & Van Schaik, Wolfswinkel en Freesmij.

Alle partijen worden in een vroeg stadium d.m.v. LEAN sessies bij het werk betrokken om een zo optimale uitvoering te kunnen bewerkstelligen. Dit met als doel het beste resultaat tegen zo laag mogelijke kosten en dit alles ook nog eens uitgevoerd op de meest veilige manier.

Opdrachtgever

BAM Wegen Regio West

Wanneer

juli 2014

Tijdsbestek

1,5 Jaar

Locatie

Provincie Zuid Holland

Inzet Freesmij

K-2200 / K-2100, K-1500, K-1000 en K-500

Soort werk

Frezen

 

Foto's