Groot onderhoud N417 Maartensdijk - Hollandsche Rading

De provinciale weg N417 (Koningin Wilhelminaweg/ Tolakkerweg) tussen Maartensdijk en Hollandsche Rading krijgt in de periode september 2020 - medio 2021 een grote onderhoudsbeurt over een lengte van circa 4,5 kilometer.

Het onderhoud betreft het gedeeltelijk vervangen van de fundering en het opnieuw asfalteren van de weg vanaf de rotonde Nieuwe Weteringseweg (N234) in Maartensdijk tot de Vuurse Dreef in Hollandsche Rading.
Totaal freeswerk: 45.000 m2 (8.000 ton).

Freesmij is in een vroeg stadium betrokken bij het project om een optimale uitvoering te kunnen garanderen. Door middel van een planningssessie is tot een freesplanning gekomen. Goed om te benoemen is dat er diverse weekenden stonden voorgeschreven voor uitvoering van het freeswerk, maar mede vanwege beperkte beschikbaarheid van materieel, is er uitgeweken naar een start op donderdagnachten. Hierdoor heeft ook BAM meer tijd voor de overige werkzaamheden met als voordeel verhoging van kwaliteit, maar ook meer veiligheid in het werkvak door spreiding van disciplines. Mooi resultaat door overleg aannemer en klant, gedeeld belang, duurzaam. Top!

Opdrachtgever

BAM

Wanneer

september 2020

Tijdsbestek

September 2020 t/m september 2021 in 6 fases

Locatie

N417 - tussen Maartensdijk en Hollandsche Rading

Inzet Freesmij

K-220/150/100/50

Soort werk

Frezen

 

Foto's