Nieuws

W220 asfaltfrezen voor Freesmij

1 mei 2018

Verjongen, vernieuwen en verduurzamen.

Nieuws

Het Freesmij machinepark wordt aangepast. De oude, vertrouwde en onverwoestbare W2200 machines zijn echt aan vervanging toe. Ondanks technische updates en het met de hand toepassen van het ‘nieuwe frezen’, hebben de ruim 15.000 uur op de machines hun impact gehad.


Dit jaar wordt de eerste helft vervangen door de W220 frezen. Vier stuks zijn inmiddels afgeleverd, de laatste volgt eind mei. De W220 frees is de actuele stand van de techniek. Qua machinetechniek, maar vooral ook ergonomie en gebruiksgemak voor de machinist die uiteindelijk de klant ten goede komt in capaciteit. Een ander groot voordeel is dat de machinist voor het ‘nieuwe frezen’ wordt ondersteund door software wat geheel past in de duurzame ambities van Freesmij.


Ook het uiterlijk ondergaat een verandering. Op dit moment gaan ze in verschillende gedaantes door Nederland, maar uiteindelijk wordt dit het resultaat.