Nieuws

Infraspecialisten onderweg

24 februari 2017

Freesmij is aanwezig in Harderwijk

Nieuws

De Vakgroep Specialistische Wegenbouw (VSW) van Bouwend Nederland organiseert op 6 april a.s. van 9.30 uur tot 16.00 uur op het Bouw & Infra Park in Harderwijk een dag waar kennis delen over specialismen in de wegenbouw en netwerken centraal staan.

De VSW is een verzameling van aannemers die actief zijn in de wegenbouwspecialismen zoals wegmarkeren, geleiderail, cementbeton wegenbouw, emulsie asfaltbeton, verkeersmaatregelen, frezen en geluidsschermen. Tijdens de dag is er een dynamisch programma. U kunt deelnemen aan workshops en demonstraties bekijken in het VSW-theater. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken. Doel is vooral u te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen in deze sector(en). Ook is er een Kennisplein waar technische inhoudelijke vragen worden beantwoord door deskundigen uit de sectoren.

De dag vangt aan met een plenaire sessie waarin wij u meenemen in de ontwikkelingen in de (specialistische) wegenbouw in relatie tot complexe mobiliteit, een containerbegrip voor alles wat met slim wegbeheer te maken heeft.

Voor wie?

Wij nodigen u als wegbeheerder, hoofdaannemer dan wel anders actief in de wegenbouw, graag uit voor deze dag, die u niet mag missen! Verderop in deze uitnodiging volgt meer informatie over het programma en hoe u zich aan kunt melden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Bent u docent HBO Civiele Techniek dan bestaat de mogelijkheid met een groep studenten deze dag te bezoeken. Interesse? Neem dan contact op met de organisatie.