Nieuws

Max-Repair en Freesmij in RTL TransportWereld

12 december 2016

Freesmij in beeld bij het truck schadeherstel bedrijf Max-Repair

Nieuws

In de uitzending van RTL TransportWereld van zondag 11 december (afl 13) werd het (truck) schadeherstel bedrijf Max-Repair uitgelicht.

Max-Repair heeft een servicelevel-agreement voor schadeherstel met Freesmij en heeft het afgelopen jaar de opbouw van de oude bakwagens overgezet op de nieuwe Scania bakwagens. De opbouw is niet zomaar overgezet, maar compleet gerenoveerd, versterkt en aangepast aan de nieuwe auto's. Het eindresultaat is 'beter dan nieuw'. Omdat het niet alleen voor Freesmij, maar ook voor Max-Repair een prachtig project was, heeft Max-Repair in de uitzending van RTL TransportWereld getoond wat er allemaal komt kijken bij een opknapbeurt. Vervolgens zijn er op het werk van Vissers-Ploegmakers in Houten opnamen gemaakt om het eindresultaat operationeel in actie te zien. Asfaltfrezen prachtig in beeld.

Prachtig met de camera vastgelegd, klik op de link voor de reportage over Max-Repair en Freesmij