Nieuws

Freesmij verjongt!

7 september 2016

Verdere verjonging machinepark: 3 stuks W150CFi

Nieuws

Met de komst van drie W150 CFi asfaltfrezen verjongt het machine park van Freesmij. Na eerst de complete  1,0 meterfrezen W100 CFi te hebben vervangen zijn nu de eerste drie 1,5 meterfrezen op de nieuwste stand der techniek gebracht.

Ook deze machines zijn uitgerust met een EU stage 4/US Tier 4 final motor. Op dit moment de hoogste standaard. En daarmee een belangrijke vooruitgang voor de machinist en zijn directe omgeving.

De software op de nieuwe machines ondersteunt de machinist in een betere aan- en besturing van de machine zodat een nog beter resultaat achter de machine te zien is. Om de mogelijkheden ten volle uit te nutten, hebben alle machinisten die met de machines op weg gaan zowel een interne training gevolgd als een Wirtgen training specifiek voor deze machine.

Als klant mag u dan ook nog meer van deze machines verwachten.

 

Voor de technische gegevens van de W150 CFi kunt u terecht op onze Download pagina