Nieuws

Frezen zonder uitzetten

woensdag 18 maart 2015

Profielfrezen zonder het uitzetten van freescijfers op het wegdek. Freesmij maakt dit mogelijk met de inzet van de Road Profiler.

Nieuws

Met de Road Profiler is het uitzetten van freescijfers op asfalt verleden tijd. De gebruiker kan eenvoudig een tekening inladen en de freescijfers verschijnen op het scherm van de Road Profiler. De Road Profiler bepaalt de positie van de machine met RTK-DGPS. De Road Profiler geeft de freesmachine weer met het actuele te frezen cijfer bij de freesrol en het komende te frezen cijfer. Daardoor kan met zeer hoge nauwkeurigheid het nieuwe profiel gefreesd worden.
Met de Road Profiler heeft u geen problemen meer door onleesbare cijfers. Ook het probleem dat cijfers op de verkeerde positie staan is verleden tijd. De positie waarop de cijfers worden uitgerekend is gerelateerd aan de locatie en breedte van de machine. Daarnaast bespaart de Road Profiler kosten op de inzet van uitzetters, op afzettingen en op asfalt.

Voor informatie kunt u ook terecht op http://www.roadprofiler.nl/ 

Roadprofiler 1