Nieuws

Multicell

maandag 16 maart 2015

Eind 2014 zijn de activiteiten van Multicell ondergebracht bij de Nederlandse Frees Maatschappij B.V.. Multicell is gespecialiseerd in schuimbeton en combinatiedeklagen. Daarnaast is per genoemde datum eveneens de activiteit Stabiflex van Heijmans bij de Nederlandse Frees maatschappij B.V. ondergebracht.

Nieuws

Voor degenen die Multicell kennen, is Henk Martens als bedrijfsleider jarenlang het vertrouwde aanspreekpunt geweest. Henk Martens heeft echter aangegeven met ingang van 1 maart 2014 gebruik te willen maken van zijn vroegpensioenregeling.

Binnen Freesmij heeft Henk Snoeijink aangegeven de werkzaamheden van Henk Martens te willen voortzetten en hierin een nieuwe uitdaging te zien. Henk Snoeijink is binnen Freesmij jarenlang Regioleider Noord geweest en heeft sinds 2008 de activiteit Stabiliseren in de markt en op de kaart gezet.

 

Inmiddels is de overdracht van werkzaamheden al in gang gezet en is Henk Snoeijink per 1 februari 2015 in zijn nieuwe functie actief. In het team van Multicell blijven overigens de voor u vertrouwde en vakkundige medewerkers werkzaam. Daarin verandert dus niets. Waarin eveneens niets verandert, is dat Henk Snoeijink naast Multicell ook verantwoordelijk blijft voor de activiteit Stabiliseren binnen Freesmij. Overigens blijft Henk Martens dit jaar op de achtergrond nog actief in de ondersteuning van Henk Snoeijink.

 

 

Voor vragen over Multicell, haar activiteiten of anderszins kunt u desgewenst contact opnemen met

  • Henk Snoeijink, regioleider Multicell. Zijn telefoonnummer is 06 - 53 39 47 56, email is hsnoeijink@multicell.nl
  • Martijn Zandbergen, junior regioleider. Zijn telefoonnummer is 06 - 53 16 71 58, email mzandbergen@multicell.nl
  • Of met de voor u vertrouwde regioleider van Freesmij.

 

Voor nadere informatie kunt u desgewenst ook terecht op de website www.multicell.nl

Multicell

Multicell MD4