Nieuws

Wirtgen-terrein in Windhagen kleurde geel, wit, blauw

1 maart 2012

Maart 2011. Het Wirtgen-terrein in Windhagen kleurde op 28 februari jl. even geel, wit en blauw. De 16 door Freesmij bestelde frezen van het type W50 en W100 werden door de nieuwe eigenaren persoonlijk in ontvangst genomen.

Nieuws

Anderhalve dag verbleven de 16 medewerkers van Freesmij in Windhagen. Tijdens de fabrieksrondleiding konden de machinisten van de nieuwe frezen zelf zien hoe de machines worden gemaakt. Naast een exclusieve bedieningstraining was er ook nog een servicescholing. "De mannen van Freesmij zijn echte profs.

Daardoor konden ook wij ook ons voordeel doen met deze kennisuitwisseling. Ervaringen uit de praktijk zijn voor onze productie van groot belang", aldus Bernd Holl, productmanager bij Wirtgen GmbH.

Foto Wirtgen-terrein Windhagen kleurde geel, wit, blauw