Maurice Derckx

+31 (0)6 53 29 70 44 - mderckx@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Na het voltooien van de opleiding MTS Weg- en Waterbouw ben ik in 1995 aan de slag gegaan bij N.B.M. Zuid bv, wat nu BAM Infra Regionaal Zuid is. Daar ben ik begonnen als assistent uitvoerder, en werd vervolgens asfaltuitvoerder. Na 11 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2006 ben ik aan de slag gegaan bij Bowie Recycling te Landhorst, waar ik verantwoordelijk was voor de mobiele puinbrekers in Nederland en België. Na een periode van 2 jaar ben ik door BAM Wegen bv benaderd voor de functie bedrijfsleider van StreetPrint Nederland vof (patronen in asfalt). In oktober 2008 ben ik hier aan de slag gaan. Toen kwam Freesmij in beeld, waar ik 1 mei 2012 aan de slag ben gegaan als Regioleider voor Zuid-oost en België.

Thuis komen

Ik ben in 1974 geboren in Weert en opgegroeid in Swartbroek (een klein dorpje onder de rook van Weert). Sinds 2001 ben ik weer woonachtig in “de stad” Weert. Ik ben getrouwd met Anouk en wij hebben samen één dochter, Noa. Weert is gelegen aan de A2, ligt centraal in de regio Zuid-oost. Zo kan ik op een vlotte manier mijn klanten en werken in de regio bereiken.

Freesmij

Mooi bedrijf met modern machinepark en goed opgeleide mensen. Door de indeling in 8 regio’s zijn we in staat de klanten snel en correct te woord te staan bij het oplossen van problemen of het geven van advies.

Specialiteit

Door de jaren van ervaring in mijn regio, en de samenwerking met diverse opdrachtgevers heb ik veel mensen bij verschillende bedrijven leren kennen. Dat komt nu goed van pas. Ook is het voor mij een mooie uitdaging het werkgebied in België en in de eigen regio uit te breiden.

Project dat me is bijgebleven

Mei 2016: het vervangen van het asfalt op Airport Eindhoven voor opdrachtgever BAM Wegen. Er werd toen in een weekafsluiting van de hoofdbaan ca. 150.000 m2 asfalt vervangen. Het frezen werd door Freesmij uitgevoerd door inzet van o.a. 2 x W3800 (3,80 m rol) en 4 x W2200. De Anti-skid en de onderlaag werden gescheiden gefreesd. De onderlaag werd hierbij met inzet van de Road Profiler gefreesd.

Mei 2017: ZOAB vervangen op de A59 (Den Bosch - Oss) in beide richtingen in opdracht van BAM Wegen. Het werk werd uitgevoerd in 2 weekenden met een totale hoeveelheid van ca. 255.000 m2 (hoofdbaan, op- en afritten). Hier werd d.m.v. 3 x W3800 en 1 x W220 de ZOAB verwijderd. 

Regioleider: Zuid-Oost: o.a. Helmond, Eindhoven, Weert, Venlo, Roermond, Deurne, Nijmegen, Venray, Uden, Veghel, Oss, Best, Valkenswaard, België