Marco Wilson

+31 (0)6 25 09 87 61 - mwilson@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Voordat ik bij Freesmij ben gaan werken, heb ik zeven jaar bij een aannemer in de wegenbouw gewerkt op de afdeling automatisering. Dit als teamleider van de servicedesk. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de wegenbouw zelf en ben ik bij Freesmij aan de slag gegaan.

Thuis komen

Geboren in 1976 te Utrecht. Samen met mijn vrouw en twee zoontjes woon ik in een jonge wijk van Utrecht.

Freesmij

Freesmij heeft de ingrediënten in huis die voor mij belangrijk zijn: innovatief, jong, oplossingsgericht en met duidelijke doelstellingen. Daarnaast staan mens en machine centraal. Bij Freesmij werken enthousiaste zelfstandige professionals die denken in oplossingen en niet in beperkingen. Freesmij heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Doen wat je belooft. Een partner om op te bouwen. Van A naar (nog) beter!

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen genoeg binnen Freesmij. Kijk bijvoorbeeld naar onze 3,80 meter frees waarmee we zo'n 18.000 m2 ZOAB per nacht kunnen frezen.

Project dat me is bijgebleven

Het verbaast me telkens weer om te zien wat de aannemer allemaal moet organiseren om aan de wens van zijn klant te voldoen. Een goed voorbeeld is het onderhoud aan de snelwegen rond Utrecht en de verbreding van de A2. Ondanks alle voorwaarden, wijzigingen en verkeersmaatregelen lukt het telkens weer om de wegen op tijd gebruiksklaar te hebben. Freesmij verzorgt een klein onderdeel in dit project. Het is een fantastisch gevoel om met de juiste mensen en machines het werk zo snel mogelijk gedaan te krijgen. Zodat de ‘trein’ op volle snelheid door kan!

Regioleider West-Noord: o.a.Den helder, Schagen, Medemblik, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen.