Jan Wassens

+31 (0)6 53 41 23 59 - jwassens@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Na de militaire dienst (Genie) ben ik als laborant bij KWS begonnen. Hier zijn ook de contacten met Freesmij ontstaan. In 1987 heb ik de overstap gemaakt naar Freesmij als uitvoerder. Later werd ik regioleider, verantwoordelijk voor de regio Oost. Ondertussen is daar Duitsland bij gekomen. Ook na vele werkzame jaren bij Freesmij blijft het vak nog zeer levendig en boeiend.

Thuis komen

Ik ben geboren in Meppel in 1962 en heb daarna in diverse andere steden gewoond. Sinds 1996 woon ik in Kampen samen met Willy. Zowel zakelijk als privé blijf ik de wegen bewonderen. Thuis zijn dit vooral de waterwegen. Want sinds 1997 zijn wij in het bezit van een motorboot en sinds een aantal jaren ben ik ook lid van een watersportvereniging. Daar wordt in de kantine meestal over vissen en boten gepraat. Dus al met al is wonen in Kampen voor een watersporter een zeer mooie plek.

Freesmij

Is een bedrijf dat in beweging is en blijft. Het speelt in op wensen van klanten. Dit zie je aan ons grote aanbod, zoals rumble strips en fijne rol. Freesmij wil graag met haar klanten kijken naar de beste oplossingen voor een probleem. En een probleem is daarbij vooral een uitdaging. Wij willen onze klanten de beste oplossing bieden, met goed opgeleide medewerkers en juist materieel.

Specialisme

We opereren landelijk, maar blijven voor onze klanten toch de smid om de hoek dankzij de acht regio’s. Persoonlijk contact is voor Freesmij zeer belangrijk. Klanten kunnen altijd bij ons terecht, of dat nu is met vragen over frezen, asfalteren of stabiliseren.

Project dat me is bijgebleven

Sinds mijn dienstverband met Freesmij zijn er zeer diverse projecten uitgevoerd. Moeilijke klussen maar ook klussen die vrij standaard waren. Werken die mij echter zijn bijgebleven, zijn onder andere freeswerken die in beperkte beschikbare tijd tot een goed einde moesten worden gebracht. Dit in nauwe samenwerking met verschillende disciplines. Het bestek IGO Oost (A1/A50/A15/A28) is hiervan een goed voorbeeld. De samenwerking tussen hoofdaannemer en onderaannemers is bij dit project prima verlopen. De omvang van een dergelijk werk maakt feitelijk niet uit, wel de wijze waarop wordt samengewerkt alsmede de bereidheid gezamenlijk het werk te maken en tot een goed eindresultaat te brengen. Richting toekomst hoop ik nog vaak op deze manier met onze opdrachtgevers te kunnen samenwerken!

Regioleider Oost: o.a. Harderwijk, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, hengelo, Almelo, Slagharen, Kampen, Lelystad, Zwolle, Almere, Ermelo