Jan van Haaster

+31 (0)6 53 39 28 14 - jvanhaaster@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Na de HAVO ging ik aan de MTS Weg- en Waterbouw studeren. Door mijn stage belandde ik bij Dura Vermeer als laborant en vervolgens als asfaltuitvoerder. Sinds 1996 werk ik bij Freesmij. Als uitvoerder heb ik me de fijne kneepjes van het freesvak eigen gemaakt. Het asfalt blijft me ‘trekken’ en daarom ben ik ook verantwoordelijk voor de afdeling Freesmij asfalteren.

Thuis komen

Ik ben geboren (1963) en getogen in Vogelenzang, gemeente Bloemendaal. Mijn vader was bollenkweker. Vandaag de dag woon ik in Hillegom met echtgenote, dochter en zoon. Heerlijk alles bij de hand: de rust van strand en zee, en de hectiek van de randstad. Zaterdag staat in het teken van voetbal. ‘s Morgens met mijn zoon en ‘s middags voetbal ik zelf. Puur voor de lol en het gras is een welkome afwisseling voor al dat asfalt.

Freesmij

Meedenken met de klant en samen de beste oplossing zoeken. Dat is wat ik graag doe, om er vervolgens ook voor te zorgen dat de uitvoering perfect verloopt. Hierin staat de mens centraal: alleen zij kunnen daar zorg voor dragen met hun vakkennis. Daarom investeren we bij Freesmij in de opleidingen voor onze mensen.

Specialisme

Frezen in combinatie met asfalteren en andersom. Het één kan niet zonder het ander.

Project dat me is bijgebleven

De ombouw van Randweg Eindhoven, dat was bij uitstek een project waar alle facetten van Freesmij in beeld kwamen. Allereerst natuurlijk met frezen, door het slopen van de oude rijbanen en de overige freeswerkzaamheden. Vervolgens heeft Freesmij de nieuwe wegfunderingen gestabiliseerd. En als laatste heeft Freesmij met een bemande asfaltmachine geholpen bij het asfalteren. Voor Freesmij was dit een prachtig project om deel van uit te mogen maken!