Edwin van Beijnen

+31 (0)6 20 54 39 75 - evanbeijnen@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Ik ben mijn loopbaan begonnen als asfaltuitvoerder vanuit mijn opleiding MTS Weg en Waterbouw bij Gebr. Van Kessel. Van 1999 tot 2010 ben ik werkzaam geweest bij Heijmans Wegenbouw, waar ik de eerste jaren asfaltzware projecten heb uitgevoerd in het westen van Nederland. Vanaf 2005 ben ik als asfaltcoördinator verantwoordelijk geweest voor de asfaltverwerking in het westen van het land met als neventaak de ondersteuning in de tenderfase van zware asfaltprojecten in Nederland. Ik heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan.

Thuis komen

Ik ben in 1975 geboren in Empel, een dorp aan de Maas bij Den Bosch. Ik woon hier nog steeds met Kristel en onze twee dochters Lotte en Fleur. Wielrennen en mountainbiken zijn mijn hobby's. Voor wielrennen is knap wegdek een must dus... frezen en asfalteren die wegen en fietspaden!

Freesmij

Vanaf het moment dat ik in de wegenbouw ben begonnen, ben ik besmet geraakt met het asfaltvirus. Doordat frezen en asfalt onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, kwam ik vaak met Freesmij in aanraking. Ik heb dit altijd als een mooie club ervaren. De compactheid van het bedrijf, korte lijnen, samenwerken en denken in oplossingen en niet in beperkingen zijn zaken die mij aanspreken. Ook had ik bij Heijmans een W100R in het pakket, welke echt mijn ding was. Mede in verband met deze machine kwam ik met enige regelmaat bij Freesmij over de vloer.

Specialisme

Gezien mijn achtergrond, denk ik van toegevoegde waarde te zijn voor mijn klanten bij Freesmij.

Project dat me is bijgebleven

Eigenlijk is dit een grote lijst van bijvoorbeeld de projecten op Schiphol en Vliegbasis Gilze Rijen, maar het meest bijzonder waren toch de vele prestatiecontracten door heel west Nederland die ik altijd met een vaste club gedreven mensen heb gemaakt. Iedereen inclusief onderaannemers, dus ook Freesmij, ging ervoor! Altijd met plezier volle bak vooruit! Ook bij Freesmij heb ik door de jaren heen samen met mijn klanten veel mooie projecten mogen maken. Al deze projecten met hun eigen charme, van klein tot heel groot, met nog meer tijdsdruk.

Regioleider Midden: o.a: Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Nieuwegein, Veenendaal, Tiel