Arian Verhaeren

+31 (0)6 53 15 47 56 - averhaeren@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

In ‘s-Hertogenbosch studeerde ik Weg en Waterbouw aan de MTS. Bij KOAC in Vught was ik verantwoordelijk voor de beproevingen op beton, funderingsmateriaal en bentoniet toepassingen. In 1996 ben ik begonnen bij Freesmij als uitvoerder en sinds 2001 ben ik regioleider.

Thuis komen

Geboren in Haarsteeg (1963) en via Veghel terechtgekomen in Venhorst, waar ik samen met mijn vrouw en vier kinderen woon. Venhorst is onderdeel van de gemeente Boekel en daar is het rustig toeven. Dit in tegenstelling tot onze dagelijkse bezigheden op de weg.

Freesmij

Freesmij heeft met bijna 40 jaar ervaring een goede organisatie staan. Nederland is verdeeld in acht regio’s en bijbehorende regioleiders, die verantwoordelijk zijn voor operationele zaken. Kort op het werk, dicht bij de klant. Goede mensen en betrouwbaar materiaal. Daar draait het om bij Freesmij.

Specialisme

Ik ben de specialist voor mijn klanten, die altijd bij me terecht kunnen met hun vragen en problemen. Meedenken met de klant voordat het project begint, betekent voordeel bij de uitvoering van het project.

Project dat me is bijgebleven

Het is 11 mei 2004, we beginnen met de renovatie van vliegveld Eindhoven. Acht nachten is de start- en landingsbaan het domein van Freesmij. Als het laatste vliegtuig van de baan is, neemt een stoet van freesmachines, gevolgd door vracht- en veegwagens, de baan over. Alleen de machines van Freesmij te zien op zo’n prestigieus project, dat geeft een kick. Binnen tien minuten is iedereen met zijn werkzaamheden bezig. Iedereen heeft instructies en taken gekregen. De hoeveelheid freesmateriaal groeit met de minuut. Elke minuut telt. Beslissingen nemen, overleggen, instrueren. Iedereen wil een prachtig eindresultaat bereiken. Op de laatste dag, voordat het eerste vliegtuig landt, is de baan vlak en schoon. Dankzij de inzet van de mensen van Freesmij.

Regioleider Zuid: o.a. Tilburg, 's-Hertogenbosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Terneuzen, Middelburg, Zierikzee, Waalwijk.