Jan van Haaster

Bedrijfsleider

“Freesmij Asfalteren biedt onze klanten een aanvulling op hun aanwezige machinepark”, vertelt Jan van Haaster, bedrijfsleider bij Freesmij en daarnaast verantwoordelijk voor de discipline Asfalteren. “Piekmomenten bij onze klanten kunnen worden opgevangen door inhuur van machines van Freesmij. Hiermee kan worden vermeden dat een complete set wordt ingehuurd waar een machine met bediening voldoet.

Freesmij heeft de beschikking over bemande machines, zowel fietspaden als groot. Ons materieel is van de beste kwaliteit, up-to-date en goed onderhouden. Daarnaast zijn onze mensen goed opgeleid, denken mee met de klant, nemen eigen initiatief, zijn proactief en goed op elkaar ingewerkt. Dus ook binnen Freesmij Asfalteren houden wij vakmanschap hoog in het vaandel!

Inhuur bij Freesmij Asfalteren heeft voor de klant als voordeel dat deze in zijn eigen machinepark geen overcapaciteit hoeft te creëren om pieken op te vangen. Voor de klant betekent dit dat reservemachines op de werf niet nodig zijn. Overigens is onze fietspadenmachine voorzien van eigen vervoer. Hiermee kunnen op één dag meerdere werken op verschillende locaties worden uitgevoerd. Uiterst efficiënt! De machines met bemanning kunnen bij Freesmij worden ingehuurd voor een ‘all inclusive’ prijs. Dit houdt in dat alle bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld transport, gasolie, reis- en verblijfkosten, in de prijs zijn inbegrepen. Voor de klant dus helder als de factuur binnenkomt. Deze zal namelijk geen verrassingen geven.

Binnen Freesmij zijn we al zo’n 10 jaar actief met Asfalteren. Door de vele jaren ervaring op verschillende werken, kunnen we met onze bezetting ook alles aan. Of het nu gaat om rijkswegen, binnenwegen of fietspaden, half verhardingen - zoals schelpenpaadjes -, erfverhardingen of leempaden. Onze klanten kennen ons inmiddels als een flexibele, betrouwbare partner en weten dat wij werk snel kunnen inplannen. In principe werken we binnen Asfalteren voor dezelfde klanten als binnen Frezen. En mocht het werkaanbod in een bepaalde periode van het jaar even wat minder zijn, dan kunnen onze medewerkers binnen Asfalteren ook worden ingezet voor freeswerkzaamheden”.