REGIOMANAGER TECHNISCHE DIENST m/v

Freesmij is dé onderaannemer in de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in het frezen, en stabiliseren van wegen. Met zo’n 90 vakkundige medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we dagelijks aan de weg. Door kwaliteit, een stipte uitvoering en perfecte service zijn we marktleider geworden. Daar doen we iedere dag weer ons best voor.

Voor onze vestiging in Helmond zijn we op zoek naar een:

REGIOMANAGER TECHNISCHE DIENST m/v

De uitdaging

Stilstand is achteruitgang. Daarom zorg jij er voor dat ons materieel optimaal kan worden ingezet. Je bent binnen je regio verantwoordelijk voor de technische staat, keuringen en reparaties van de machines. Tevens beheer je de voorraad van jouw werkplaats. Je werkgebied bevindt zich in de zuid Nederland en je woont bij voorkeur centraal in dit gebied. Je geeft leiding aan een groep machinisten die zelf onderhoud en reparaties uitvoeren. In deze functie rapporteer je aan het hoofd Technische Dienst. Freesmij heeft werkplaatsen in Mijdrecht, Staphorst en Helmond.

Jouw profiel

Freesmij stelt natuurlijk een aantal ervarings- en opleidingseisen aan een Regiomanager Technische Dienst, te weten:

  • Technische opleiding en ervaring, aangevuld met cursussen in hydrauliek, pneumatiek en elektronica;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Flexibele instelling met betrekking tot werktijden in verband met storingsdiensten;
  • Bekend met regels rond arbo, veiligheid en milieu;
  • Goed kostenbesef;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, als het nodig is ook in het Engels en Duits;
  • Rijbewijs CE (bij voorkeur).

Ons aanbod

Een fulltime baan, met veel afwisseling en verantwoordelijkheid, die prima wordt beloond. Een auto, telefoon en laptop van de zaak behoren tot je arbeidsvoorwaarden. Je gaat vallen onder de Bouw CAO waar pensioen en overige arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. We bieden je een prettige werksfeer in een informele, dynamische en financieel gezonde onderneming. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt en de nodige cursussen en opleidingen krijgt om je technische kennis te verbreden en up-to-date te houden. 

Sollicitatieprocedure

Durf jij de uitdaging aan en herken je jezelf in het profiel, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je CV met motivatie per email naar jwesterik@freesmij.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon (0297) 28 26 22 of kijk op onze website www.freesmij.nl.

 

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.