Vacature Regioleider Noord

Als regioleider ben je het gezicht en het aanspreekpunt voor jouw regio. Zowel voor onze relaties als voor jouw team van machinisten. 

Taken en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer in jouw regio, geeft leiding aan jouw machinistengroep, stelt offertes op, zorgt voor inzet van benodigde machines en transportmiddelen. Je begeleidt projecten op locatie indien dit gewenst of noodzakelijk is en zorgt voor de administratieve afhandeling van het werk ten behoeve van de financiële administratie. Je rapporteert in deze functie aan de Bedrijsleider.

Opleiding en ervaring
Je hebt HBO-werk/denkniveau bij voorkeur een (civiel) technische opleiding, commercieel inzicht, ervaring met leidinggeven, goede contactuele eigenschappen, inzicht in bedrijfsvoering en administratieve procedures/systemen. Daarnaast bent je bekend met de arbowet en veiligheidsladder. Werkervaring in de wegenbouw is een pre. 

Bedrijfsprofiel
Freesmij is gevestigd in Mijdrecht en heeft nog 3 kleine regiokantoren in Helmond, Staphorst en Buren. Als Regioleider Noord ben je werkzaam vanuit de vestiging in Staphorst. Freesmij heeft een een duidelijke visie en kent een platte organisatiestructuur. De communicatielijnen zijn kort en informeel, er heerst een open cultuur en no-nonense mentaliteit. Medewerkers zijn gewend zelfstandig te werken.

Aanbod
We bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Een zelfstandige job voor 40 uur in de week. Laptop, telefoon en (elektrische) auto van de zaak. Daarnaast bieden we je alle kans om jezelf verder te ontplooien middels trainingen en opleidingen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en persoonlijke gegevens naar Jacqueline Westerik via jwesterik@freesmij.nl 
Wil je eerst nadere informatie? Bel dan met Jacqueline Westerik 0297-282622. 

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.