Planner

ELKE DAG 80 MACHINISTEN MET DE JUISTE MACHINES OP DE JUISTE LOCATIE AAN HET WERK ZETTEN. REGEL JIJ DAT?


Als Planner M/V maak jij, samen met 3 collega's op onze vestiging in Mijdrecht, de dag- en weekplanningen. Dat luistert heel nauw en het is een ingewikkelde puzzel waarbij de puzzelstukjes zomaar kunnen veranderen. En vaak op het laatste moment!

Je bent de spil tussen opdrachtgevers, regioleiders, technische dienst en machinisten. Je kunt goed overweg met klanten en collega's, staat stevig in je schoenen en lost graag problemen op. Ook als het hectisch wordt, houd jij het overzicht. Je bent communicatief sterk en hebt een hoge mate van zelfredzaamheid en probleemoplossend vermogen. Je bent gewend te werken met PC's.

Durf jij die uitdaging wel aan? Stuur dan je CV met motivatie naar jwesterik@freesmij.nl. Of bel Jacqueline Westerik (PZ) of Kitty Beijer (Hoofd Planning) voor meer informatie, telefoon (0297) 28 26 22.


Plaatsingsdatum: 1 februari 2020

 

 

 

  

 

 

 

 

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.