Planner Asfaltfrezen

Freesmij is dé onderaannemer in de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in het frezen en stabiliseren van wegen. Met 100 vakkundige medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we aan de weg. Door kwaliteit, een stipte uitvoering en perfecte service zijn we marktleider geworden. Daar doen we iedere dag weer ons best voor!

De uitdaging

Je staat dagelijks voor de uitdaging onze machinisten en hun machines in te plannen voor werk dat in het hele land wordt uitgevoerd. Als een spin in het web overleg je met klanten en regioleiders. Met je collega’s op de afdeling vorm je een hecht team en je maakt samen, heel secuur, de dag- en weekplanningen. Daarnaast informeer je dagelijks de machinisten over het werk. Als er in voorkomende gevallen extra materieel ingehuurd moet worden, behoort dit eveneens tot je taken.

Jouw profiel

Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en weet hoe je anderen moet motiveren en overtuigen. Je bent klantvriendelijk en servicegericht en werkt heel nauwgezet. Ook als het hectisch is en de tijdsdruk toeneemt, behoud je het overzicht. Je hebt een hoge mate van zelfredzaamheid en probleemoplossend vermogen. Je bent gewend te werken met PC’s. Je hebt bij voorkeur MBO+ werk- en denkniveau en hebt al de nodige werkervaring opgedaan.

 

Ons aanbod

Een fulltime baan (40 uur per week), die prima wordt beloond. Een prettige werksfeer in een informele, dynamische onderneming. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt.

Sollicitatieprocedure

Durf jij de uitdaging aan en herken je jezelf in het profiel, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je CV met motivatie per email naar jwesterik@freesmij.nl.

Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon (0297) 28 26 22

 

Publicatiedatum: augustus 2022

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.