Financieel administratief medewerk(st)er

Freesmij is dé onderaannemer in de wegenbouw. We zijn onder meer gespecialiseerd in het frezen en stabiliseren van wegen. Met  zo'n 90 vakkundige medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we dagelijks aan de weg. Door kwaliteit, een stipte uitvoering en perfecte service zijn we marktleider geworden. Daar doen we iedere dag ons best weer voor.

Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een Financieel Administratief Medewerk(st)er.

De uitdaging

Als Financieel Administratief Medewerk(st)er werk je nauw samen met ons Hoofd Financiën. Je codeert en boekt de inkoopfacturen, stelt verkoopfacturen op. Je verwerkt bankmutaties, werkopdrachten en communiceert met onze klanten. Je verwerkt en distribueert de post en e-mails. Daarnaast assisteer je ons Hoofd Financiën met verschillende (ad hoc) werkzaamheden en zorg je ervoor dat alles netjes wordt gearchiveerd.

Jouw profiel

Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie. Je bent secuur, zelfstandig, communicatief en proactief. Je hebt kennis van financiële systemen. Je bent in het bezit van een MBO diploma, bij voorkeur in een financiële richting, en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Ons Aanbod

Een leuke baan voor ca. 16 - 18 uur per week met prima beloning. Een prettige werksfeer in een informele en dynamische onderneming. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed wordt ingewerkt. 

Sollicitatieprocedure

Durf jij de uitdaging aan en herken je jezelf in het profiel, dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je CV met motivatie per email naar jwesterik@freesmij.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met Jacqueline Westerik (PZ), telefoon (0297) 28 26 22. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Opleidingen

Als je bij Freesmij wordt aangenomen als machinist, ga je niet gelijk met een machine aan het werk. Je krijgt eerst een stevig opleidingstraject voordat je zelfstandig op pad mag.

Na drie maanden intensief opleiden kun je met een machine uit de voeten. En in de twee jaar erna leer je van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. Leer je bijna letterlijk lezen en schrijven met jouw machine. Want vakmanschap kost tijd.