Nieuws

Road Profiler op Schiphol

woensdag 1 juli 2015

Tijdens onderhoudswerkzaamheden op de Zwanenburgbaan te Schiphol in mei van dit jaar, heeft Freesmij voor het eerst op grote schaal gebruik gemaakt van de Road Profiler.

Nieuws

De Road Profiler is een boardcomputer die voorzien is van besturingssoftware en een GPS antenne die op de freesmachine gemonteerd kan worden. Hiermee werd op de Zwanenburgbaan 75.000 m2 asfalt met 3 machines onder profiel gefreesd. Door gebruik te maken van de Road Profiler was het uitzetten van cijfers ten behoeve van de af te frezen laagdikte niet meer nodig. Het project werd tot volle tevredenheid van de klant afgerond. Hoe het project met gebruik van de Road Profiler op Schiphol is verlopen, leest u in het opgestelde Job Report Road Profiler.

Road Profiler