Nieuws

Modernisering machinepark

donderdag 28 mei 2015

Met de komst van 8 Wirtgen W100 CFi frezen is het machinepark nog meer up to date.

Nieuws

Software besturing heeft ook bij Wirtgen zijn intrede gedaan. De nieuwe W100 CFi is het voorbeeld van de nieuwe generatie machines. De software zorgt bij aansturing van de motor niet alleen voor een schonere uitstoot, maar ook de mogelijkheden voor de machinist worden vergroot.

De machines zijn uitgerust met een EU stage 4/US Tier 4 final motor. Op dit moment de hoogste standaard. De motor heeft in vergelijking met zijn voorganger 15% meer vermogen.

De software ondersteunt de machinist in een betere aan- en besturing van de machine zodat een nog beter resultaat achter de machine te zien is. Om de mogelijkheden ten volle uit te nutten, hebben alle machinisten die met de machines op weg gaan zowel een interne training gevolgd als, bij aflevering van de machines in Windhagen, een Wirtgen training specifiek voor deze machine.

Als klant mag u dan ook nog meer van deze machines verwachten.

 

 

W100 4

W100 5