Nieuws

Wethouders op de frees

vrijdag 17 april 2015

In april zijn diverse nieuwe werken opgestart door de wethouder.

Nieuws

Freesmij is op de meeste projecten als eerste partij aan de slag met haar indrukwekkende machines. Dit is vaak het moment om een officiële starthandeling voor het project te laten plaatsvinden. De wethouder wordt dan uitgenodigd om de frees te besturen.

Zo ook in Maassluis op het project Laan 1940 - 1945. Om de start van de daadwerkelijke werkzaamheden officieel in te luiden, stapte wethouder Pleijsier in de ochtend op een freesmachine om een deel van het oude asfalt te verwijderen (bovenste foto).

Ook in Papendrecht op het project Burgemeester Keijzerweg/busstation/Molenlaan heeft een starthandeling plaatsgevonden.

Wethouder Jan Nathan Rozendaal luidde daar officieel de start in van de werkzaamheden aan de Burgemeester Keijzerweg inclusief het busstation. Op een freesmachine freesde hij een laag asfalt van het wegdek (onderste foto).

  Wethouder1

  Wethouder2