Nieuws

Marcel Keuskamp Regioleider Noord

2 maart 2015

Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest als Regioleider voor Noord, gaat Henk Snoeijink zich binnen Freesmij vanaf deze maand volledig richten op de discipline Stabiliseren en onze nieuwe activiteit Multicell. Multicell is gespecialiseerd in schuimbeton en combinatiedeklagen en is sinds 1 december 2014 ondergebracht bij de Nederlandse Frees Maatschappij B.V.

Nieuws

De afgelopen periode zijn wij op zoek gegaan naar een opvolger voor mij voor Regio Noord. Deze hebben wij gevonden in de persoon Marcel Keuskamp. Marcel kent onze branche èn de markt door zijn werkervaring bij onder meer BAM Wegen en Heijmans. Wij hebben er daarom alle vertrouwen in, dat wij in Marcel een waardig opvolger hebben gevonden. Marcel is 2 februari jl. bij Freesmij van start gegaan.

 

De komende weken zal Henk zijn werkzaamheden voor regio Noord aan Marcel overdragen, zodat hij u binnenkort met raad en daad kan ondersteunen en de vertrouwde relatie met u kan continueren. Marcel kunt u overigens bereiken via het mobiele nummer 06 - 10 42 67 40, per email via mkeuskamp@freesmij.nl of via ons centrale nummer in Mijdrecht 0297 – 28 26 22.

 

Uiteraard wensen wij Marcel veel succes toe bij Freesmij!

Marcel Keuskamp