Stijn de Vos

+31 (0)6 53 41 96 68 - sdevos@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed

Mijn interesse in de wegenbouw was er al van kinds af aan. Overal waar grote machines aan de weg bezig waren, was ik te vinden. En met een vader en oudere broer in de wegenbouw wist ik al heel snel welke richting ik op wilde. Na mijn studie Civiele Techniek begon ik mijn loopbaan bij Heijmans. Als uitvoerder deed ik mijn eerste werkervaring in de wegenbouw op. Na zes jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging, en stapte ik over naar Freesmij. Nu ben ik verantwoordelijk voor regio West-zuid.

Thuis komen

In 1975 geboren in Roosendaal, opgegroeid in Schoonrewoerd, gestudeerd in Utrecht en nu woonachtig in de Betuwe. Gelegen tussen Rijksweg A2 en A15. Een mooi rustig gebied, omgeven door veel asfalt. Kortom een plek waar ik, mijn vrouw en onze dochters ons helemaal thuis voelen.

Freesmij

In mijn tijd als uitvoerder bij Heijmans werkte ik veel met Freesmij. Het viel me op dat er mensen werken met een goede mentaliteit en oog voor kwaliteit. Afspraken nakomen, mannen van de klok. Altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken, ook op de meest ongelukkige tijdstippen. Maar niet alleen doeners, ook denkers. Een ideale mix en daar maak ik nu ook deel van uit.

Specialisme

Specialisme betekent deskundigheid in een vakgebied. En deskundig zijn we bij Freesmij. Als je iets niet weet, is er altijd wel iemand binnen de organisatie die er wel ervaring mee heeft, of die de kennis wel heeft. Met z’n allen weet je altijd meer dan alleen. Zo kun je de grootste uitdagingen aan. Kennis is macht.

Project dat me is bijgebleven

Er zijn door de jaren heen heel veel bijzondere projecten geweest. Van frezen op een unieke locatie tot werken met een buitengewone tijdsdruk, ieder project heeft zijn eigen charme. Maar de bouwvak van 2002 herinner ik me nog als de dag van gisteren. Onze mensen hebben hun vakantie verzet, of komen van de camping om hun steentje bij te dragen voor de reconstructie van de A27 Noordeloos-Gorinchem. Een van de drukste verkeersaders van Nederland werd negen dagen afgesloten voor grootschalig onderhoud. Veel werk en een strakke planning. Vanwege de goede voorbereiding met de aannemer wist iedereen exact wat er van hem verwacht werd: 35.000 ton verwijderen in 56 uur. Maar het bleek ook het warmste weekend van het jaar. Met 33 ºC, parasols op de machines en frezen maar. Dat is Freesmij!

Regioleider West-Zuid: o.a. Dordrecht, Rotterdam, Spijkenisse, Ouddorp, Hoek van Holland