Henk Snoeijink

+31 (0)6 53 39 47 56 - hsnoeijink@freesmij.nl

Wat ik voor Freesmij deed…In Vroomshoop heb ik de LTS Techniek doorlopen en naderhand de avondschool MTS Werktuigbouwkunde in Zwolle. Bij KWS begon ik als machinist in een asfaltploeg. Na een jaar de overstap naar Freesmij gemaakt.

Thuis komen

In 1961 geboren in Hardenberg en ik kreeg het wegenbouwvak met de paplepel ingegoten. Mijn familie trok voor asfaltwerk door heel Nederland. Waar de asfaltinstallatie werd geplaatst, woonden we en ging ik naar school. Elk jaar weer ergens anders. Na al deze omzwervingen ben ik uiteindelijk in het oosten van het land terecht gekomen. Samen met mijn vrouw woon ik in Westerhaar. De kinderen zijn de deur uit en inmiddels lopen de kleinkinderen hier zo nu en dan rond.

Freesmij

Frezen doen we al meer dan 40 jaar, daar maak ik inmiddels al 38 jaar deel van uit. Binnen Freesmij van alles gedaan: van balkman, freesmachinist bij de Remixploeg, naar uitvoerder en Regioleider Noord. In 2007 hebben we Stagro overgenomen en vanaf dat moment is stabilisatie onder mijn hoede. Van 2014 tot 2019 samen met Martijn Zandbergen Multicell gedaan. Martijn doet dit nu alleen en ik doe alles wat met stabilisatie te maken heeft in Nederland en soms ook daarbuiten. 

Specialisme

Ondertussen heb ik kennis van en ervaring met alles wat met asfalt te maken heeft. Of dat nu gaat over frezen, asfalteren (Remix) stabiliseren, combinatiedeklaag of schuimbeton.

Project dat me is bijgebleven

Buiten alle mooie freesprojecten zijn er een aantal werken die je nooit meer vergeet. Allereerst begin 80-er jaren Remixwerk in Frankrijk. Daarna ook een groot project in Luxemburg en in 2017 een mooi project uitgevoerd in Tanzania

+31 (0)6 53 39 47 56
hsnoeijink@freesmij.nl