Over Freesmij

Freesmij is dé onderaannemer voor de wegenbouw. We zijn gespecialiseerd in frezen, stabiliseren en asfalteren. Met 125 medewerkers en een indrukwekkend machinepark werken we aan de weg. We zijn actief in heel Europa, met name in de Benelux en Duitsland.

Dankzij ons vakmanschap, een stipte uitvoering en een perfecte service zijn we uitgegroeid tot marktleider.

Freesmij is ISO 9001:2000 en VCA** (2004/04) gecertificeerd (certificaten onder Downloads). Dit is uiteraard niet meer dan een momentopname. We besteden voortdurend aandacht aan het verder verbeteren van onze kwaliteitszorg. 

We zijn lid van Bouwend Nederland en van VESF (Verband Europäischer Strassenfräsunternehmungen e.V.). Daarnaast hebben we voor België een Getuigschrift van Erkenning in klasse 7, Ondercategorie C5 (zie ook Downloads).

Freesmij is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als ondernemer. Daarom maken we hergebruik van freesasfalt (granulaat) mogelijk, zodat het milieu minder belast wordt. En werken we voortdurend aan innovaties waarmee onze mensen steeds schoner en veiliger kunnen werken.

Freesmij wordt geleid door Henk Vreeswijk, Algemeen Directeur.

Quote

De compactheid van het bedrijf, korte lijnen, samenwerken en denken in oplossingen en niet in beperkingen zijn zaken die mij aanspreken

Edwin van Beijnen

Regioleider Midden

Uitgelicht Project

Projecten

Uitgelicht project: A-Lanes A15

Locatie - Maasvlakte - VaanpleinFreestechniek - Frezen