Michel Logemann, Regio West+31 (0)6 51 60 23 75
mlogemann@freesmij.nl


Wat ik voor Freesmij deed…
In Den Haag volgde ik de LTS en daarna de MTS Weg en Waterbouw. Na mijn schoolperiode begon ik als uitvoerder en calculator bij NBM regio West, nu BAM Wegen West. Na 12,5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom maakte ik in 2002 de overstap naar Freesmij als regioleider.

Thuis komen…
In 1965 geboren te Den Haag, maar sinds 1998 woonachtig in Bergschenhoek. Ik ben getrouwd met Annette en wij hebben samen één dochter. Vanuit Bergschenhoek, centraal gelegen tussen de A12, A13, A4 en A20 kan ik op een vlotte manier mijn klanten en werken in de regio bereiken. 

Freesmij…
Freesmij is een mooi en dynamisch bedrijf, waar geen één dag hetzelfde is. Iedereen bij Freesmij weet wat zijn of haar taken en verantwoordleijkheden zijn. Elke keer gaan we er voor de volle 100% tegenaan. Dag, nacht en in het weekend maar ook tijdens eventuele calamiteiten. Freesmij staat 24 uur per dag klaar voor haar opdrachtgevers. 

Specialisme…
Specialisme betekent dekundigheid binnen een organisatie. Als grootste freesbedrijf binnen Europa met 35 jaar freeservaring, een eigen technische dienst en 8 regioleiders, kunt u van deze deskundigheid verzekerd zijn. 

Project dat me is bijgebleven…
Een speciaal project heb ik niet. Maar als we een aantal jaren geleden ca. 10.000 m2 tijdens een vrijdagnacht moesten frezen, hadden we een groot werk. Tegenwoordig is 50.000 m2 ZOAB frezen al redelijk gewoon voor een vrijdagnacht. Dit los van alle bijkomende werkzaamheden voor de kleinere frezen. Er komt heel wat bij kijken om alles in goede banen te leiden en het werk op tijd af te hebben. Niet alleen voor Freesmij maar ook voor de transporteur van het freesasfalt en de veegbedrijven. Het is iedere keer weer een uitdaging om het werk tot een goed einde te brengen zodat op maandag het verkeer weer over het nieuwe asfalt kan rijden.